Meni

MABO ANTIFRIZ G-12+ Long Life 40

Antifriz sa produženim periodom zamene za sve vrste hladnjaka spreman za upotrebu: do -40C narandžasti – PE ambalaža

Šifra proizvoda: AUT2080000 Kategorije: ,

Opis

MABO Antifriz G-12+ Long Life je rashladna tečnost za motore sa unutrašnjim sagorevanjem. Proizveden je na bazi monoetilen glikola i paketa inhibitora koji efikasno štite sve elemente rashladnog sistema od korozije i stvaranje kamenca.

MABO Antifriz G-12+ Long Life je proizveden po najnovijoj tehnologiji koja koristi paket inhibitora korozije koji su veoma stabilni, odnosno koji se veoma sporo razgrađuju, što omugava ovom tipu antifriza znatno PRODUŽEN PERIOD ZAMENE.

MABO Antifriz G-12+ Long Life u rashladnim sistemima obezbeđuje pouzdanu zaštitu od smrzavanja, od pregrevanja motora i štiti od korozije sve vrste metala i legura rashladnog sistema.

MABO Antifriz G-12+ Long Life se pouzdano može primeniti u sve vrste hladnjaka, odnosno ne deluje ni na jedan materijal koji se ugrađuje u rashladni sistem vozila.

MABO Antifriz G-12+ Long Life zamenjuje se nakon:

– 5 godina, ili pređenih 250.000 km, za putnička vozila;

– 5 godina, ili pređenih 650.000 km, kod teških vozila;

– Kod stacionarnih motora zamena se vrši nakon 32.000 časova rada.

Ovaj tip antifriza proizvodi se u dve koncentracije, i to kao:
MABO Antifriz Long Life G12+ 40 koji se primenjuje bez razblaženja (spreman za upotrebu RTU), i kao MABO Antifriz G-12+ Long Life 100 koji se pre upotrebe razblažuje vodom (koncentrat) prema tabeli proizvođača.

PAKOVANJE: 1 lit 5 lit 200 lit