Meni

MABO ANTIFRIZ G-12 Premium 40

Antifriz za aluminijumske hladnjake – spreman za upotrebu: do -40C crveni

Šifra proizvoda: AUT2040000 Kategorije: ,

Opis

MABO Antifriz G-12 je rashladna tečnost za motore sa unutrašnjim sagorevanjem. Proizveden je na bazi monoetilen glikola i paketa inhibitora koji efikasno štite sve elemente rashladnog sistema od korozije i stvaranje kamenca.

MABO Antifriz G-12 je proizveden sa smešom neorganskih i organskih inhibitora korozije, odnosno po hibridnoj tehnolgiji (HOAT tehnologija), kojom se dobija antifriz boljih perfomansi u odnosu na klasičan antifriz. Prednost se ogleda u boljoj zaštiti alumijuma i njegovih legura, kao i u nešto produženom periodu zamene.

MABO Antifriz G-12 u rashladnim sistemima obezbeđuje pouzdanu zaštitu od smrzavanja, od pregrevanja motora i štiti od korozije sve vrste metala i legura rashladnog sistema. MABO Antifriz G-12 se pouzdano može primeniti u sve vrste hladnjaka, mada se posebno preporučuje za aluminijumske hladnjake.

MABO Antifriz G-12 zamenjuje se nakon 3 godine, ili pređenih 100.000 km.

Ovaj tip atifriza proizvodi se u dve koncentracije, i to kao:

MABO Antifriz G-12 Premium 40 koji se primenjuje bez razblaženja (spreman za upotrebu-RTU), i kao MABO Antifriz G-12 Premium 100 koji se pre upotrebe razblažuje vodom (koncentrat).

PAKOVANJE: 1 lit 5 lit 200 lit