Meni

MABOSEPT A

Antiseptik za ruke i kožu – na bazi smeše alkohola – Higijenska dezinfekcija ruku i dezinfekcija kože pre manjih invazivnih intervencija – RTU koristi se nerazblažen

Šifra proizvoda: SEP1070000 Kategorije: ,

Opis

MABOSEPT A je antiseptik namenjen dezinfekciji ruku i kože. Antiseptik je na bazi smeše alkohola, i namenjen je dezinfekciji ruku i kože u zdravstvenim institucijama, a pre svega u hirurškim salama. Preporučuje se primena antiseptika MABOSEPT A u prehrambenoj i farmaceutskoj industriji, kao i u svim objektima gde se priprema i servira hrana. Antiseptik je bez parfema, sa sadržajem izabranih emolienata koji neguju kožu. Antiseptik je neutralan tako da ne utiče na pH kože.

Primena :
1. Dezinfekcija kože prilikom manjih hirurških zahteva (osnovna namena)
2. Hirurško pranje ruku
3. Higijensko pranje ruku

NAČIN PRIMENE :
MABOSEPT A se koristi za dezinfekciju kože prilikom manjih zahvata, kao što su davanje injekcije, infuzije, biopsije, itd. U te svrhe losion se nanese na kožu prskanjem, ili nakvašenom gazom, i pusti da se osuši. MABOSEPT A se koristi za hirušku dezinfekciju ruku, i to na taj način što se nanese na dlanove i podlaktice ruku, predhodno oprane antiseptičkim sapunom, i utrljava dok se ruke ne osuše (0.5-1 min). MABOSEPT A koristi se i kod higijenskog pranja ruku u prehrambenoj i farmaceutskoj industriji, i to na isti način kao kod hiruškog pranja ruku.

PAKOVANJE: 1lit, 5lit, 10lit