Meni

MABOSEPT Foam H

Antiseptički tečni sapun za ruke – na bazi hlorheksidin glukonata – Hiruško pranje i dezinfekcija ruku – RTU koristi se nerazblažen

Šifra proizvoda: SEP1040000 Kategorije: ,

Opis

MABOSEPT Foam H je tečni sapun za pranje i dezinfekciju ruku. Tečni sapun je na bazi hlorheksidin glukonata i namenjen je pranju ruku u zdravstvenim institucijama, a pre svega hirurškom pranju ruku. Tečni sapun je bez parfema, sa sadržajem izabranih emolienata koji neguju kožu. Tečni sapun je neutralan tako da ne utiče na pH kože. Primena:
1. Hirurško pranje ruku (osnovna namena)
2. Higijensko pranje ruku

NAČIN PRIMENE:

Hirurško pranje ruku: Tečni sapun se koristi nerazređen, i to tako što se na nakvašene ruke izlije 5-8 ml tečnog sapuna, i nakon 1 minuta utrljavanja ruke se isperu vodom. Postupak se ponovi, s tim što u ovom slučaju pranje tečnim sapunom traje 2 minuta. Ruke se ponovo isperu vodom i osuše. Na kraju se na dlanove i podlaktice nanese jedan od MABOSEPT antiseptika, koji se utrljava dok se potpuno ne osuši (0.5-1 minut).

Higijensko pranje ruku: Tečni sapun se koristi nerazređen, i to tako što se na nakvašene ruke izlije 5-8 ml tečnog sapuna, i nakon 1 minuta utrljavanja ruke se isperu vodom i osuše. Na kraju se (ako to higijenska procedura zahteva) na dlanove i podlaktice nanese jedan od MABOSEPT antiseptika, koji se utrljava dok se potpuno ne osuši (0.5-1 minut).

PAKOVANJE: 1lit 5 lit 10 lit