Meni

MABOSEPT Foam Q

Antiseptički tečni sapun za ruke – na bazi kvaternernih jedinjenja – za higijensko pranje ruku – RTU koristi se nerazblažen

Opis

MABOSEPT Foam Q je tečni sapun za pranje i dezinfekciju ruku. Tečni sapun je na bazi kvaternernih jedinjenja i namenjen je pranju ruku u zdravstvenim institucijama, a pre svega hirurškom pranju ruku. MABOSEPT Foam Q ima širu primenu od MABOSEPT Foam H, a posebno se preporučuje njegova primena u prehrambenoj i farmaceutskoj industriji, kao i u svim objektima gde se priprema i servira hrana. Tečni sapun je bez parfema i sa sadržajem izabranih emolienata koji neguju kožu. Tečni sapun je neutralan tako da ne utiče na pH kože.

Primena :
1. Higijensko pranje ruku (osnovna namena)
2. Hiruško pranje ruku

NAČIN PRIMENE:

Higijensko pranje ruku:
Tečni sapun se koristi nerazređen, i to tako što se na nakvašene ruke izlije 5-8 ml tečnog sapuna, i nakon 1 minuta utrljavanja, ruke se isperu vodom i osuše. Na kraju se (ako to higijenska procedura zahteva) na dlanove i podlaktice nanese jedan od antiseptika MABOSEPT, koji se utrljava dok se potpuno ne osuši (0.5-1 minut).

Hiruško pranje ruku: Tečni sapun se koristi nerazređen, i to tako što se na nakvašene ruke izlije 5-8 ml tečnog sapuna , i nakon 1 minuta utrljavanja, ruke se isperu vodom. Postupak se ponovi, s tim što u ovom slučaju pranje tečnim sapunom traje 2 minuta. Ruke se ponovo isperu vodom i osuše. Na kraju se na dlanove i podlaktice nanese jedan od antiseptika MABOSEPT, koji se utrljava dok se potpuno ne osuši (0.5-1 minut).

PAKOVANJE: 1lit 5 lit 10 lit