Meni

MABOSEPT Plus

Penušavi antiseptik za ruke i kupanje – na bazi smeše alkohola i kvaternernih jedinjenja – za higijensko pranje i dezinfekcija celog tela – RTU koristi se nerazblažen

Šifra proizvoda: SEP1080000 Kategorije: ,

Opis

MABOSEPT Plus je penušavi antiseptik namenjen pranju i dezinfekciji čitavog tela (ruku, kože i kose). MABOSEPT Plus je na bazi smeše alkohola i kvaternernih jedinjenja i namenjen je kupanju i pranju ruku u zdravstvenim institucijama. Preporučuje se upotreba MABOSEPT Plus u prehrambenoj i farmaceutskoj industriji, kao i u svim objektima gde se priprema i servira hrana. Antiseptik je bez parfema, sa sadržajem izabranih tenzida i emolienata koji neguju kožu. Antiseptik je neutralan tako da ne utiče na pH kože.

Primena :
1. Higijensko pranje ruku
2. Higijensko pranje kože i kose (kupanje)

NAČIN PRIMENE :

Higijensko pranje ruku:
Penušavi antiseptik se koristi nerazređen, i to tako što se na nakvašene ruke izlije 5-8 ml tečnog sapuna, i nakon 1 minuta utrljavanja ruke isperu vodom i osuše.

Higijensko kupanje:
Penušava antiseptik se koristi nerazređen, i to tako što se na dlanove izlije 10-20 ml penušavog antiseptika i njime istrlja celo telo. Stvorena pena se ispere vodom.