Meni

MABOSEPT Q

Antiseptik za ruke i kožu – na bazi smeše dva alkohola i kvaternernih jedinjenja – higijenska dezinfekcija – RTU koristi se nerazblažen

Opis

MABOSEPT Q je antiseptik namenjen dezinfekciji ruku i kože. Antiseptik je na bazi smeše dva alkohola i kvaternernih jedinjenja. Namenjen je dezinfekciji ruku i kože u zdravstvenim institucijama, a pre svega u hirurškim salama. Preporučuje se primena MABOSEPT Q u prehrambenoj i farmaceutskoj industriji, kao i u svim objektima gde se priprema i servira hrana. Antiseptik je bez parfema, sa sadržajem izabranih emolienata koji neguju kožu. Antiseptik je je neutralan tako da ne utiče na pH kože.

Primena:
1. Higijensko pranje ruku (osnovna namena)
2. Hirurško pranje ruku
3. Dezinfekcija kože prilikom manjih hirurških zahteva

NAČIN PRIMENE:
MABOSEPT Q se koristi za hiruršku i higijensku dezinfekciju ruku, i to na taj način što se nanese na dlanove i podlaktice ruku, predhodno oprane antiseptičkim sapunom, a zatim utrljava dok se ruke ne osuše.

MABOSEPT Q se koristi za dezinfekciju kože prilikom manjih zahvata, kao što su davanje injekcije, infuzije, biopsije, itd. U te svrhe losion se nanese na kožu prskanjem, ili nakvašenom gazom, i pusti da se osuši.

PAKOVANJE: 1lit 5 lit 10 lit