Meni

MABOSOL Cleaner One Odmašćivač-1

Alkalno sredstvo za odmašćivanje i čišćenje – za ulja, maziva, smole i najteža zaprljanja – KONCENTRAT 1:3-10

TIPIČNA PRIMENA :

-Čišćenje debelih naslaga zaprljanja sa mašina, opreme i alata u mašinskim radionicama

-Čišćenje zaprljanja sa transportnih vozila (kamiona, autobusa, građeviskih mašina)

Šifra proizvoda: SOL1510000 Kategorije: ,

Opis

ODMAŠĆIVAČ-1 je koncentrovano, alkalno, sredstvo za odmašćivanje i čišćenje. Sredstvo je na bazi smeše organskih rastvarača i smeše površinski aktivnih materija, poput sredstava za kvašenje, emulgovanje i čišćenja. Sredstvo ne sadrži petrohemijska jedinjenja niti toksične hlorovane rastvarače.

ODMAŠĆIVAČ-1 deluje efikasno i brzo, tako da u jednom trenutku može da odstrani vrlo debele slojeve tvrdokornih nečistoća. Uspešno odstranjuje prljavštine vezane za metal, koje nastaju usled delovanja čađi, prašine, ulja i izduvnih gasova. Efikasno odstranjuje ostatke ulja, parafina, smola i raznih zapeklina.

ODMAŠĆIVAČ-1 se uglavnom upotrebljava za čišćenje svih vodoperivih i alkalno rezistentnih površina. Kod prvog čišćenja površina nepoznatog sastava preporučuje se da se predhodno uradi proba na maloj površini. Najčešće se koristi za čišćenje mašina, opreme i alata u mašinskim radionicama.

ODMAŠĆIVAČ-1 je koncentrat koji pre upotrebe treba razblažiti vodom. Za čišćenje tvrdokornih (starih) nečistoća 1 litar koncentrata rastvoriti u 5 litara vode, dok se za svakodnevna čišćenja 1 litar rastvori u 10 litara vode. Sredstvo se primenjuje tako što se razblažen rastvor naprska na prljavštinu, ostavi da deluje 5-10 minuta , a zatim blago izriba četkom. Na kraju se sredstvo, i prljavštine, isperu vodom.

PAKOVANJE: 1 lit 10 lit 200 lit