Meni

MABOSOL Split AC Cleaner

Sredstvo za odmašćivanje i čiščenje klima uređaja. Za sve delove klima uređaja: kondenzatore, isparivače, filtere i baterije. Koncentrat: 1:5-10 (najbolje 1 deo u 4 dela vode – 20%).

Opis

Tipična primena

  • Profesionalno čišćenje klima uređaja
  • Pogodan za čišćenje svih delova klima uređaja: kondenzatori, baterije, filteri, itd

Opšte karakteristike
Koncentrisani proizvod za odmaščivanje i čišćenje klima uređaja, koji eliminiše prljavštinu koja se formira u postrojenjima za klimatizaciju. Odstranjuje masne supstance, naslage praha i strane supstance koje se formiraju na sistemima filtracije, distribucije i recirkulacije u postrojenjima za klimatizaciju. Onemogućuje širenje bakterije legionele, jer eliminiše njen supstrakt rasta. Odličan odmaščivač kod raznih drugih korišćenja za čišćenje.

Opseg primene
Indikovano za čišćenje filtera, baterija za razmenu toplote, kondenzatora, posuda za skupljanje kondenzata, isparivača, ventilatora, školjki, kanala, otvora za ventilaciju, spoljnih jedinica, rashladnih grupa, jedinica za obradu vazduha i svega drugog što se odnosi na distribuciju vazduha.

Način upotrebe
Rastvoriti u vodi u odnosu 1:5-10 (najčešće je potrebno 1 lit u 5 lit vode), u zavisnosti od prisutnih nečistoća. Raspršiti razblaženi rastvor, ručno, ili sa uređajem sa komprimovanim vazduhom, ostaviti da sredstvo deluje oko 5 minuta, a zatim otkloniti nečistoće čekinjastim četkama i dobro isprati vodom.

PAKOVANJE: 5 lit 10 lit