Meni
veliki izbor proizvoda

Otkrijte snagu vrhunskih industrijskih odmašćivača

Profesionalno čišćenje za industriju i auto-servise

Uklonite najteže industrijske nečistoće sa

minimalnim naporom koristeći našu liniju specijalizovanih odmašćivača.

Od debelih naslaga ulja i masti do upornih tragova gume,

naši proizvodi su dizajnirani da pružaju superiornu čistoću i efikasnost.

ProizvodSvrhaPrednostiPrimena
Formula 1Alkalno sredstvo za odmašćivanje i čišćenjeUklanja ulje, mast, vosak, smoluIndustrijski podovi
Formula 5Alkalno sredstvo za odmašćivanje i čišćenjePosebno efikasno na težim mrljama, uključujući ulje, mast, vosak, smoluIndustrijski podovi s težim zaprljanjima
Formula 50Kiselo sredstvo za odmašćivanje i čišćenjeDeluje na najzahtevnije vrste zaprljanja, uključujući mineralne ostatkeIndustrijski podovi i teške nečistoće
Formula 7Alkalna pena za odmašćivanje i čišćenjePogodno za vertikalne površine, uključujući ulje, mast, vosak, smoluVertikalne površine i teško dostupna mesta

Često postavljana pitanja

Kako pravilno razrediti odmašćivače?

Za rutinsko čišćenje, preporučuje se razblaživanje 1 deo odmašćivača sa 5 do 10 delova vode, zavisno od stepena zaprljanja. Za teže nečistoće, koncentracija može biti veća.

Da li su odmašćivači sigurni za sve površine?

Svi naši odmašćivači su dizajnirani da budu bezbedni na alkalno otpornim površinama. Za osetljive materijale kao što su aluminijum i bakar, preporučujemo Formula-50 i Formula 100 EKO.

Mogu li koristiti odmašćivače na obojenim ili lakiranim površinama?

Za obojene i lakirane površine preporučuje se upotreba Formula-50, koji je specifično dizajniran da bude blag prema osetljivim površinama i efikasno uklanja mineralne depozite bez oštećenja.

Da li su odmašćivači bezbedni za upotrebu u prehrambenoj industriji?

Iako su naši odmašćivači vrlo efikasni za industrijsku upotrebu, za aplikacije u prehrambenoj industriji savetujemo da proverite specifikacije i sigurnosne listove proizvoda ili nas kontaktirate za proizvode specijalizovane za upotrebu u prehrambenoj industriji.

Koje mere predostrožnosti treba preduzeti prilikom upotrebe odmašćivača?

Prilikom upotrebe odmašćivača uvek nosite odgovarajuću zaštitnu opremu, kao što su rukavice, zaštitne naočare i, ako je potrebno, zaštitnu odeću. Uverite se da radno područje ima dobru ventilaciju. Izbegavajte kontakt sa kožom i očima i ne udišite pare.

besplatna konsultacija

Potrebna vam je pomoć?

Iskoristite priliku 100% besplatne konsultacije sa jedim od naših diplomiranih tehnologa. Oni Vam mogu odgovoriti na sva pitanja u vezi naših proizvoda, kao i pitanja vezana za Vaše trenutne potrebe.