Meni
veliki izbor

Čišćenje i dezinfekcija u industriji.

Proizvodi za široki spektar primene u industriji. 

Industrija pića

Kvalitet proizvoda u industriji pića (pivare, vinarije itd) zavisi i od kvalitetno očišćenih kotlova i cevi. MABO program ima zavidni broj proizvoda napravljenih upravo za potrebe malih i velikih proizvođača pića. Ovde se najviše ističu naši MABOCIP proizvodi za CIP (clean-in-place) čišćenje i dezinfekciju. 

Mlekare

Održavanje higijene je na vrhu liste prioriteta svake dobre mlekare. Ukloniti masnoće i održavati opremu je svakodnevni i mukotrpan posao. MABO proizvodi se već godinama koriste u mlečnoj industriji sa dosta uspeha.

Klanice i prerada mesa

Kao i kod mlečne industrije, i mesna industrija zahteva dosta pažnje kada je u pitanju čišćenje i sanitacija pogona. Poznato je da je vrlo teško ukloniti masnoće od mesa, međutim MABO proizvodi su se već dokazali kao pravi izbor za sve potrebe mesne industrije.

Prerada voća i povrća

Prerađivači i distributeri voća i povrća vrlo dobro znaju da potrošači zahtevaju besprekorno čiste i zdrave proizvode. MABO grupa proizvoda za dezinfekciju i čišćenje pogona za preradu voća i povrća, kao i za održavanje hladnjača, nudi prerađivačima miran san i sve što im je potrebno da ostanu uspešni.

Farmaceutska industrija

Proizvodnja farmaceutskih proizvoda zahteva posebnu pažnju kada je u pitanju sanitacija i održavanje mašina i proizvodnih hala. MABO proizvodi za farmaceutsku industriju pružaju potrebnu efikasnost i ekonomičnost.

Mašinska industrija

Mašinska industrija zahteva široku paletu proizvoda za čišćenje, odmašćivanje i opšte održavanje mašina. MABO katalog proizvoda nudi više proizvoda za odmašćivanje, održavanje podova proizvodnih hala, sredstva za održavanje toaleta i opštu higijenu postrojenja, kao i proizvode za ličnu higijenu radnika.

Građevinarstvo

MASON program za građevinarstvo nudi proizvode za čišćenje raznih materijala od fasada do mermera. Takođe, MASON program nudi i proizvode za uklanjanje stare farbe i grafita.

Tekstilna industrija

Proces proizvodnje u tekstilnoj industriji zahteva sredstva za opšte održavanje proizvodnih hala i mašina, kao i hemikalije za obradu tekstilnih proizvoda. MABO program proizvoda nudi proizvode koji zadovoljavaju ove potrebe.

Proizvodi za čišćenje i dezinfekciju u industriji

Prikazani svi od ukupno 155 rezultata