Meni

MABOPEN Beta-123

Alkalna pena za čišćenje smola i karbonizovanih ostataka – Koncentrat-1:20

Šifra proizvoda: PEN1250000 Kategorije: ,

Opis

MABOPEN Beta-123 je tečno sredstvo za odmašćivanje i čišćenje u prehrambenoj industriji. Sinergističko delovanje komponenti koje ulaze u sastav sredstva omogućuju da sredstvo efikasno odstranjuje najtvrdokornije nečistoće, poput masti, smola i karbonizovanih organskih ostataka. Zbog toga predstavlja sredstvo izbora kod čišćenja komora za sušenje i dimnjenje mesa i sira.

MABOPEN Beta-123 se posebno preporučuje za čišćenje površina izrađenih od prohrona, keramike i tvrde plastike (PE, PP, PVC, itd.). Sredstvo se ne preporučuje za čišćenje površina izrađeni od lakih i obojenih metala, niti obojenih i lakiranih površina. Sredstvo ne sadrži halogena jedinjenja (npr. hlorinisane alifatične ili aromatične ugljovodonike), koja mogu biti opasna po zdravlje čoveka.

NAČIN PRIMENE: MABOPEN Beta-123 je koncentat koji pre upotrebe treba razblažiti vodom, u odnosu 1:20. Najbolje je razblaženo sredstvo naneti penomatom na površinu koja se čisti. Ostaviti da aktivna pena deluje 5-10 minuta, zatim se blago izriba mekom četkom i ispere velikom količinom vode. Za čišćenje manje tvrdokornih nečistoća može se primeniti i veće razblaženje (1:50).

Pakovanje: 5 lit 10 lit 20 lit