Meni

MABOSOL Legio AC

Sredstvo za dezinfekciju klima uređaja. Efikasan protiv bakterije Legionella pneumophilia. RTU Spreman za upotrebu.

Opis

Tipična primena

  • Dezinfekcija vode i sistema za distribuciju vode
  • Dezinfekcija toplotno-rashladnih sistema
  • Dezinfekcija klima uređaja

Opšte karakteristike
Mabosol Legio AC je biocid nove generacije, zasnovan na tehnologiji stabilizovanog vodonik peroksida. Odobren od Svetske zdravstvene oranizacije (WHO) za dezinfekciju pijaće i sanitarne vode, u proizvodnji hrane i pića, bazena za kupanje i spa centara, kao i za dezinfekciju klima uređaja.

To je biocid širokog spektra delovanja, vrlo efikasan u otklanjanju biofilma i kontrole rasta bakterija i spora, aerobnih i neaerobnih, uključujući i plućnu bakteriju Legionella pneumophilla, kvasca, gljivica, algi i virusa.

Efikasan je protiv virusa Covid-19.

Način upotrebe

Dezinfekcija klima uređaja: Naprskati sredstvo direktno na površine i filtere klime koji se dezinfikuju. Ostaviti da sredstvo deluje 2 minuta. Voditi računa da se pre dezinfekcije uređaj iskuljuči iz struje. Preporučuje se korišćenje 3-4 puta godišnje.

Dezinfekcija površina: Naprskati sredstvo direktno na površine koje se tretiraju. Kontaktno vreme 2 minuta. Sve površine koje se dezinfikuju moraju biti nakvašene biocidinim preparatom. Nakon isteka kontaktnog vremena površine se mogu koristiti. Površine koje dolaze u kontakt sa hranom isprati pijaćom vodom. Koristiti po potrebi!

PAKOVANJE: 0.75 lit, 5 lit i 10 lit

Možda će vam se svideti …