Meni

MASON Anti-Mold

Premaz za zaštitu od stvaranja buđi – Koristi se za premazivanje zidova pre završnog premaza – Koncentrat 1:10

Šifra proizvoda: MAS1130000 Kategorije: ,

Opis

PRIMENA: Preventivna zaštita zidnih površina od pojave buđi
MASON Anti-Mold je sredstvo koje se koristi za uništavanje alge i gljivice na zidnim površinama. Sredstvo se nanosi na zidne površine pre nanošenja završnog premaza.

Postojanje buđi u stanu je veoma štetno po zdravlje ljudi, jer je buđ izazivač mnogij alergijskih reakcija. S druge strane, kako je postupak eliminacije buđi veoma mukotrpan posao, to je razvijen preparat koji se koristi preventivno, pre nanošenja završnog premaza, bez obzira da li je uočeno, ili ne, postojanje buđi.

MASON Anti-Mold je koncentrat koji se pre upotrebe razblažuje vodom u odnosu 1:10, što ga čini veoma EKONOMIČNIM I KORISNIM PREPARATOM. Nanošenje se vrši valjkom i četkom, na isti način kao i završni sloj. Preparat je brzo delujući, tako da se samo 2-3 sata nakon njegove upotrebe može naneti završni sloj premaza. Ako je uočena pojava buđi, onda je u prvoj fazi treba mehanički skinuti, a zatim primeniti sredstvo MASON Mold Cleaner koje sadrži komponente za čišćenje buđi , kao i biocidne supstance za uništavanje algi i gljivica. Kada ste se uverili da se na zaraženom delu zidne površine ne može više uočiti postojanje buđi, onda se na taj deo zidne površine nanese osnovni premaz, a onda na sve zidne površine primeniti MASON Anti-Mold.

PAKOVANJE: 0.5 lit 1 lit