Meni

MASON Mermer Polish

Sredstvo za reparaciju oštećenog mermera – Fasada i podova – Koncentrat-1:5

Šifra proizvoda: MAS1040000 Kategorije: ,

Opis

MASON Mermer Polish je sredstvo namenjeno restauraciji površina izrađenih od mermera. Sredstvo rastvara mermer, pa ga treba koristiti sa velikom pažnjom. Koristi se samo kada je površina mermera vidno oštećena (rupičasta), ili teško zaprljana (npr. oksidom gvožđa). Pažljivom primenom sredstva moguće je odstraniti nepoželjne fleke, i odstraniti sloj mermera. Višestrukim ponavljanjem moguće je skinuti više sloja mermera, i tako postići njegovu restaruaciju.

Sredstvo je koncentrat koji se pre upotrebe razblažuje običnom vodom, u odnosu 1:5. Uobičajno je da se 1 lit koncentrata utroši za pranje 50 m2 površine. Razblaženim rastvorom isprska se u tankom sloju mermerna površina koja se čisti, fasada ili pod, ostavi da sredstvo deluje oko 3-5 minuta, a zatim površina prebriše vlažnom krpom. Postupak ponoviti onoliko puta koliko je potrebno da se postigne željeni efekat.

NE DOZVOLITI DA SE SREDSTVO OSUŠI, ILI DUŽE ZADRŽI, NA MERMERNOJ POVRŠINI! S obzirom da sredstvo sadrži agresivne komponente, koristiti ga sa oprezom uz obaveznu upotrebu sredstva lične zaštite.

PAKOVANJE: 1lit 10 lit