Meni

Čišćenje automobila može biti prilično zahtevan zadatak. Ali, šta ako vam kažem da postoji proizvod koji može da transformiše ovu zahtevnu aktivnost u jednostavan, brz i efikasan proces? Danas vam predstavljamo VIGOR Touchless Car Shampoo 100 – šampon za profesionalno pranje automobila bez upotrebe četki.

Šta je VIGOR Touchless Car Shampoo 100?

Ovo je šampon namenjen za profesionalno pranje karoserije automobila bez upotrebe četki, što je poznato kao beskontaktno pranje vozila. Njegova jedinstvena formula omogućava efikasno odstranjivanje svih vrsta nečistoća, uključujući i nečistoće od izduvnih gasova i insekata, čineći vaš automobil besprekorno čistim.

Kako se koristi VIGOR Touchless Car Shampoo 100?

Koncentrat se pre upotrebe razblažuje vodom u odnosu 1:80-120. To znači da 1 litar šampona rastvorite u 80-120 litara vode. Šampon se nanosi pomoću penomata, stvarajući gustu, žutu penu.

Kada se nanesete penu, ostavite je da deluje oko 5 minuta. Aktivna pena prodire duboko u prljavštinu i nečistoće, razbijajući ih na molekularnom nivou. Nakon što pustite da pena deluje, jednostavno je isperite čistom vodom pod pritiskom. To je sve! Nema potrebe za trljanjem ili četkanjem, smanjujući rizik od ogrebotina na vašem cenjenom automobilu.

Zašto odabrati VIGOR Touchless Car Shampoo 100?

Osim što je izuzetno efikasan, VIGOR Touchless Car Shampoo 100 štedi i vaše vreme. Tradicionalno pranje automobila može biti dugotrajno, ali sa ovim proizvodom, postupak se značajno skraćuje.

Zahvaljujući njegovoj visokokvalitetnoj formuli, ovaj šampon za automobil može produžiti životni vek vašeg automobila, održavajući ga čistim i štititi ga od oštećenja.

Ukoliko želite da vaš automobil izgleda kao nov, probajte VIGOR Touchless Car Shampoo 100 danas. Njegova sposobnost da čisti bez dodira transformiše vaše iskustvo pranja automobila, čineći ga bržim, lakšim i efikasnijim. Bez obzira na to koliko je vaš automobil prljav, sa VIGOR Touchless Car Shampoo 100, vaš automobil će izgledati besprekorno svaki put.