Meni

U svetu održavanja i obnove metala, efikasno uklanjanje rđe je ključno. U ovom blogu, predstavljamo revolucionarnu seriju proizvoda za uklanjanje korozije – MABOSOL Derust. Ova serija obuhvata pet specijalizovanih proizvoda, svaki dizajniran za rad sa određenim tipom metala.

MABOSOL Derust 401 je profesionalna formula namenjena za čišćenje korozije sa gvožđa i čelika. Kao visoko kiseli proizvod, Derust 401 dolazi u obliku paste-gela, koji se lako nanosi četkom i deluje između 60 i 90 minuta na 20°C. Napomena: Ovaj proizvod je samo za profesionalnu upotrebu uz primenu svih mera zaštite na poslu.

Ukoliko radite sa nerđajućim čelikom, MABOSOL Derust 402 je pravi izbor za vas. Ovaj proizvod je specijalno formulisani za borbu protiv korozije na površinama od inoxa, garantujući čist i obnovljen izgled nakon svake primene.

MABOSOL Derust 403 je dizajniran za upotrebu na aluminijumu. S obzirom da aluminijum ima posebne potrebe kada je u pitanju uklanjanje korozije, ovaj proizvod obezbeđuje bezbedno i efikasno čišćenje, čuvajući pri tom integritet aluminijumskih površina.

Ako je bakar vaš metal izbora, MABOSOL Derust 404 je savršen proizvod za vas. Ova formula je posebno prilagođena za čišćenje korozije sa bakra, obnavljajući njegovu prirodnu lepotu i sjaj.

Konačno, MABOSOL Derust 405 je namenjen za uklanjanje korozije sa mesinga. Sa ovim proizvodom, vaše mesingane površine će ponovo zasijati, bez obzira na to koliko su bile izložene koroziji.

Svaki proizvod iz MABOSOL Derust serije je pažljivo dizajniran da obezbedi najbolje rezultate za određeni metal. Bilo da radite sa gvožđem, čelikom, inoxom, aluminijumom, bakrom ili mesingom, MABOSOL Derust serija ima pravo rešenje za vas. Sa ovom serijom, uklanjanje korozije je postalo lakše i efikasnije nego ikada. Uverite se sami u moć i efikasnost MABOSOL Derust serije proizvoda!

Naručite već danas na office@mabolab.rs!